Şırnak'ta Son Dakika Şehitler / Sehit Olan Guvenlik Korucusu Sirnak Ta Son Yolculuguna Ugurlandi Son Dakika Haberleri / Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı.

Şırnak'ta Son Dakika Şehitler / Sehit Olan Guvenlik Korucusu Sirnak Ta Son Yolculuguna Ugurlandi Son Dakika Haberleri / Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı.. Şırnak'ta terör örgütü pkk tarafından havan saldırısı yapıldı. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de. Şırnak'ta şehit sayısı 3'e çıktı! Törene ellerinde türk bayraklarıyla katılan çok sayıda kişi kahrolsun pkk ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. En son şırnak haberleri anında burada.

Şırnak güçlükonak'ta da yola döşenen eyp'nin patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şırnak'ta 3 askerimiz şehit oldu. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada sonrasında 2 askerin olduğu bildirildi. Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: Şırnak'ta terör örgütü pkk tarafından havan saldırısı yapıldı.

Sirnak Ta Havan Atisi Sirasinda Patlama 1 Sehit 4 Yarali 2 Son Dakika
Sirnak Ta Havan Atisi Sirasinda Patlama 1 Sehit 4 Yarali 2 Son Dakika from foto.sondakika.com
Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: Son dakika haberlerine göre, tsk yapılan saldırıya anında karşılık verdi. Şehidin naaşı şırnak'ta düzenlenecek olan askeri törenin ardından kayseri'ye gönderilecek. Şirnak'ın i̇dil kırsalından bir son dakika şehit haberi geldi. Olay çıkartılan pastaneye 2 saat sonra da silahlı saldırı. Şırnak haber sayfamızda şırnak haberleri okuyabilir, şırnak son dakika haberleri ve güncel şırnak gelişmelerini görebilirsiniz. Son dakika şırnak'ta bölücü teröristler tarafından yerleştirilen eyp'nin patlaması neticesinde 2 kahraman askerimiz şehit olurken, 5 kahramanımızın da yaralandığı öğrenildi. 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı.

Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada sonrasında 2 askerin olduğu bildirildi.

Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan 3 asker, kaldırıldıkları şırnak devlet hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü. Törene ellerinde türk bayraklarıyla katılan çok sayıda kişi kahrolsun pkk ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. Teröristlerin saldırısı sonucu yıkılan çevik kuvvet binası alanı, şehitler anıtı ve parkına dönüştürülüyor. Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi. Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Şırnak haber sayfamızda şırnak haberleri okuyabilir, şırnak son dakika haberleri ve güncel şırnak gelişmelerini görebilirsiniz. Isparta'da 51 yıldır demir ustalığı yapan ve bu mesleğin son temsilcilerinden olan. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Sınır, yaklaşık 40 dakika boyunca bombalandı. Şirnak'ın i̇dil kırsalından bir son dakika şehit haberi geldi. Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı.

Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu. Şırnak'ın silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile pkk'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şırnak'ta terör örgütü pkk tarafından havan saldırısı yapıldı. Şırnak'ın silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile pkk'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Patlamada, 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı.

Son Dakika Sirnak Ta Hain Tuzak Sehit Ve Yaralilar Var Son Dakika Flas Haberler
Son Dakika Sirnak Ta Hain Tuzak Sehit Ve Yaralilar Var Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Sadece şırnak'ta 700'ün üzerinde kürt vatandaşımızı güvenlik korucumuzu şehit verdik. Şırnak'ta bir grup pkk'lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar, şırnak'ta askeri helikopterin düşmesinin nedeniyle bölgede incelemelerde bulunmak üzere şırnak'a hareket etti. Teröristlerin saldırısı sonucu yıkılan çevik kuvvet binası alanı, şehitler anıtı ve parkına dönüştürülüyor. Saldırıda ağır yaralanan 3 asker, kaldırıldıkları şırnak devlet hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta devam eden operasyonda çıkan çatışmada iki asker şehit oldu. Son dakika şırnak'ta bölücü teröristler tarafından yerleştirilen eyp'nin patlaması neticesinde 2 kahraman askerimiz şehit olurken, 5 kahramanımızın da yaralandığı öğrenildi.

Son dakika haberlerine göre, saldırıya yaralanan 1 asker şehit oldu.

Şehit uzman çavuş uçar son yolculuğuna uğurlandı. İdil'de pkk'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Isparta'da 51 yıldır demir ustalığı yapan ve bu mesleğin son temsilcilerinden olan. Şırnak son dakika haberleri : Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Şırnak'tan son dakika acı haber! Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu. Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Son dakika haberlerine göre, saldırıya yaralanan 1 asker şehit oldu. Sınır, yaklaşık 40 dakika boyunca bombalandı. Huzurun geldiği kato dağındaki saklı cennet ilk defa görüntülendi. Şırnak'ta bir grup pkk'lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu. Son dakika şırnak haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Huzurun geldiği kato dağındaki saklı cennet ilk defa görüntülendi. #son dakika #son dakika haberleri #şırnak helikopter düştü şehitler var #şırnak helikopter personel.

Sirnak Ta Hain Saldiri 4 Sehit Son Dakika Haberler
Sirnak Ta Hain Saldiri 4 Sehit Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Huzurun geldiği kato dağındaki saklı cennet ilk defa görüntülendi. Şırnak'ta terör örgütü pkk tarafından havan saldırısı yapıldı. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Olay çıkartılan pastaneye 2 saat sonra da silahlı saldırı. Şırnak'ta pkk'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik ekiplerinin müdahalesi sırasında infilak etti: Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Milli savunma bakanlığı, şırnak'ta devam eden operasyonda çıkan çatışmada iki asker şehit oldu. Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

Sadece şırnak'ta 700'ün üzerinde kürt vatandaşımızı güvenlik korucumuzu şehit verdik.

Şirnak'ın i̇dil kırsalından bir son dakika şehit haberi geldi. Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlama sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Törene ellerinde türk bayraklarıyla katılan çok sayıda kişi kahrolsun pkk ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. Saldırıda ağır yaralanan 3 asker, kaldırıldıkları şırnak devlet hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü. Isparta'da 51 yıldır demir ustalığı yapan ve bu mesleğin son temsilcilerinden olan. Şırnak'tan son dakika acı haber! İdil'de pkk'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de. Haberler gündem haberleri son dakika: 3 askerimiz şehit düşerken 1 askerimiz de yaralandı. Şırnak'ta şehit sayısı 3'e çıktı! Şırnak'ın silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile pkk'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Teröristlerin saldırısı sonucu yıkılan çevik kuvvet binası alanı, şehitler anıtı ve parkına dönüştürülüyor.

Şırnak'ta şehit sayısı 3'e çıktı! şırnak son dakika. İdil'de pkk'lı teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama